Nuttige en bevriende links

Schrijven online. Nuttige link voor iedereen die iets met schrijven/lezen heeft.

http://www.schrijvenonline.org/

 

Onderstaande site ( Dutchels) is erg handig als u iets vertaald wilt hebben van/naar de Engelse taal. U kunt er ook terecht voor hulp bij het opzetten of onderhouden van sociale media accounts.

http://www.dutchels.com

 

Voor het fatsoeneren van uw hond kunt u prima terecht bij trimsalon Ventura, zie onderstaande link.

http://www.trimsalonventura.nl/

 

Voor prachtige schilderijen moet u eens een kijkje nemen op de onderstaande site. Levensechte koeien, kippen en andere dieren geschilderd op doeken van verschillende grootte. Ook kunt u hier uw eigen portret laten schilderen, of dat van uw kinderen.

http://gerriemathijssen.nl/

 

Om een smakelijke maaltijd te bereiden moet u zeker eens een kijkje nemen op onderstaande site.

http://smulblog.nl/

 

Gaat u verhuizen? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op met Smilda. Zij hebben ons op een zeer goede manier naar Spanje verhuisd. Ook voor het verhuizen van slechts enkele goederen of opslag van uw spullen.

http://smilda.nl/home/

 

Met deze maatschappij zijn onze paarden vervoerd naar Spanje. Ze kwamen keurig op tijd en zeer relaxed bij ons aan.

http://www.paardentransporten.nl/

 

Heeft u problemen met het opvoeden van uw hond, neem dan eens contact op met Jeroen Stallen. Ook voor een gezellige en leerzame puppycursus of voor een cursus voor oudere honden.

http://www.jeroenstallen.nl/jeroenstallen/Welkom.html

 

Wat begon met een herplaatsing van een rhodesian ridgeback pup  is inmiddels uitgegroeid tot een heuse kennel. Voor informatie over dit ras kunt u onderstaande link eens bezoeken.

http://casanovacura.nl/

 

In het begin vond ik het maar gekke hondjes. Maar toen ik er eenmaal een had, was ik voor mijn leven verkocht. Voor informatie over de Chinese naakthond (of Powderpuff) kunt u kijken op onderstaande link.

http://www.timegarden.nl/